FACILITAIR

SCHOONMAAKDIENSTEN.

Bij Network Talents Facilitair draait alles om kwaliteit en professionaliteit in de schoonmaakbranche. Onze flexibele pool bestaat uit ervaren schoonmakers die hoge standaarden nastreven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

SCHOONMAAKDIENSTEN IN VERSCHILLENDE SECTOREN.

Kantoren en bedrijven

Restaurants

Scholen

Zorg

NETWORK TALENTS FACILITAIR:
UW BETROUWBARE PARTNER IN DE SCHOONMAAK.

Network Talents Facilitair is uw betrouwbare partner voor schoonmaakdiensten in de breedste zin van het woord. Als aannemer nemen wij diverse opdrachten op ons door heel Nederland. Bent u op zoek naar kwalitatieve schoonmaakdiensten? Dan bent u bij Network Talents Facilitair aan het juiste adres.

pexels andrea piacquadio 3768914 1 scaled

KWALITEIT VOOROP.

Bij Network Talents Facilitair is kwaliteit geen bijzaak, het is onze kernwaarde. Elk project dat we ondernemen wordt gekenmerkt door nauwgezet werk en aandacht voor detail. We begrijpen dat een schone omgeving essentieel is. Daarom zetten we ons in voor excellentie in elke veeg, poets en boen.

pexels cottonbro studio 6466212 1 scaled

VAN A TOT Z.

Of het nu gaat om de gangen van een school of de kamers in een zorginstelling, Network Talents Facilitair staat klaar om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen. We begrijpen dat elke sector zijn eigen specifieke uitdagingen en eisen heeft. Wij zorgen ervoor dat elke ruimte vlekkeloos en hygiënisch is.

DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS.

“Na eerst drie jaar gewerkt te hebben als zelfstandige, heb ik besloten om een andere weg in te slaan. Meer stabiliteit, dat was het doel. Network Talents heeft mij begeleid en gematched bij een super tof bedrijf waar ik tot heden de functie accountmanager bekleed. Kevin, bedankt!”

Sam Fischer

Accountmanager | Yami B.V.

“Tijdens mijn eerste stappen als zzp’er heeft Network Talents mij geholpen bij het vinden van mijn eerste opdrachten. Kevin was hierbij mijn contactpersoon. hij was erg behulpzaam en meedenkend. Hopelijk kunnen we nog lang samenwerken!”

Daria Rakoca

Zzp’er | Aria Schoonmaken