MEDEWERKERS NODIG?

Schermafbeelding 2022 01 14 om 14.51.21

WERVING & SELECTIE.

Het vinden van nieuw talent voor bij jou op de werkvloer kan een hele opgave zijn… Laat het daarom aan de profesionals over! Wij werven, selecteren en zorgen voor de perfecte match. Je betaalt ons enkel een eenmalige, voorafgesproken fee. Easy like that!

iStock 801198460 warmer

FLEX-PERSONEEL.

Ben je op zoek naar een tijdelijk personeelslid? Dan kunnen wij je matchen aan een flex-medewerker. De flex-medewerkers in ons bestand zijn direct inzetbaar en vanzelfsprekend flexibel!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voordat wij op zoek gaan naar de juiste match bespreken we samen de kosten. Wij luisteren naar jouw wensen en maken een voorstel op maat. Benieuwd naar de kosten voor jouw aanvraag? Neem contact met ons op!

WIJ VINDEN DE KANDIDAAT DIE U ZOEKT.

In welke sector jij jouw personeel nodig hebt maakt ons niet uit: wij richten ons precies op wat jij zoekt. En dat kan dus elke sector zijn! Wat wij belangrijk vinden is het matchen van gedreven medewerkers die graag hun handen uit de mouwen willen steken. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan meteen aan de slag.

Altijd bereikbaar

Geschikte kandidaten

Snel personeel

Eerlijk en transparant

DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS.

“Na eerst drie jaar gewerkt te hebben als zelfstandige, heb ik besloten om een andere weg in te slaan. Meer stabiliteit, dat was het doel. Network Talents heeft mij begeleid en gematched bij een super tof bedrijf waar ik tot heden de functie accountmanager bekleed. Kevin, bedankt!”

Sam Fischer

Accountmanager | Yami B.V.

“Tijdens mijn eerste stappen als zzp’er heeft Network Talents mij geholpen bij het vinden van mijn eerste opdrachten. Kevin was hierbij mijn contactpersoon. hij was erg behulpzaam en meedenkend. Hopelijk kunnen we nog lang samenwerken!”

Daria Rakoca

Zzp’er | Aria Schoonmaken