WERKEN ALS ZZP’ER

Opdrachten nodig?

Ons doel is om jou zo goed mogelijk te matchen met de juiste opdrachtgever. Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is meer informatie over jouw ervaringen, interesses en natuurlijk over jouw diensten. Op basis van al deze informatie zoeken wij een passende opdracht voor jou. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven zodat wij direct voor je aan de slag kunnen.

Direct inschrijven als zzp’er.

Bij Network Talents zorgen we ervoor dat jij passende opdrachten vindt die perfect aansluiten bij jouw wensen. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Schermafbeelding 2022 01 19 om 17.00.06

Werken als zzp’er.

Het vinden van nieuwe opdrachten kan als zzp’er soms best een uitdaging zijn. Wellicht is jouw dienst seizoensgebonden of heeft iets anders invloed op jouw werk en heb je daardoor ruimte in je agenda. Ook in dat geval ben je bij Network Talents aan het juiste adres. Nadat jij jezelf bij ons hebt ingeschreven houden wij je op de hoogte van nieuwe opdrachten in jouw regio met jouw voorkeuren. Zo vind je snel en gemakkelijk nieuwe opdrachten.

Schermafbeelding 2022 01 19 om 17.24.07

Waarom zzp’ers.

Het inzetten van zzp’ers biedt jou of jouw bedrijf de kans om personeel flexibeler in te zetten tijdens bijvoorbeeld piekmomenten of tijdelijke projecten. Bij Network Talents hebben wij een groot scala aan zzp’ers in ons bestand staan. Neem contact op voor de mogelijkheden.