OVER ONS

NETWORK TALENTS.

Wij als Network Talents zijn gedreven in ons werk, denken in kansen en werken transparant. Ons doel hierbij is het bieden van waarde voor zowel opdrachtgevers als kandidaten op de lange termijn. Wij vinden het belangrijk te allen tijde klaar te staan voor jou als klant en je de betrouwbaarheid te bieden die wij zo belangrijk vinden.

WAAR WIJ VOOR STAAN.

Wij bieden je betrouwbare begeleiding tijdens het gehele proces en staan voor jou klaar wanneer jij dat nodig hebt. Daarnaast zorgen wij structureel voor kwaliteit: wij zijn kieskeurig in het matchen van jou met jouw nieuwe werk of nieuwe personeelslid. Jouw doel staat bij ons op nummer 1

Schermafbeelding 2022 01 14 om 15.23.49

VERBINDEN.

Ons werk is verbinden. Wij zien het dan ook als onze uitdaging om dagelijkse de juiste mensen met elkaar te verbinden. Een avontuur, nieuwe dingen leren en vooral plezier in je werk hebben. Dat noemen wij de ‘juiste’ match.

Schermafbeelding 2022 01 18 om 16.55.35

WERKWIJZE.

Geen eindeloze verhalen over de missie en visie. Energiek, betrokken- en gedrevenheid, dat kenmerkt Network Talents. Wij denken niet in ‘hokjes’ maar in kansen en staan dan ook open voor elke vorm van samenwerking.